Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lorcana League 1 | Ronde 2.3

30 september 202319:00 - 23:00

€36

Kom en speel mee met de Disney Lorcana League. Vandaag nemen we het tegen elkaar op met een Draft. Bij een Draft krijg je 4 boosters bij betaling van de entree en hiermee ga je een deck samenstellen. Dit is een leuke manier om het spel te leren, en om je verzameling te vergroten. Wij wijken af van de standaard Lorcana Draft regels bij Titan Games, deze regels en uitleg kun je onderaan deze pagina terug vinden.

Event: League
Format: Booster Draft
Datum: 30 september 2023
Tijd: 19:00 – 23:00
Entree: € 36,00 p/p (incl. 4x Booster)
Price-Support: Promo’s en Pins (uitreiking iedere 4 weken)

Draft Uitleg:
Tijdens een draft krijg je 4 boosters bij het betalen van de entree, met deze 4 boosters ga je aan tafel zitten met de andere deelnemers om hieruit een deck samen te stellen. Je opent de eerste booster met hierin 12 kaarten en kiest 1 kaart en leg je voor je neer zonder deze aan de rest van de spelers te laten zien, de rest geef je door aan de speler links van je. Vervolgens krijg jij de overgebleven 11 kaarten van de speler rechts van je en maakt hieruit weer een keuze van 1 kaart. Dit gaat zo door tot er geen kaarten meer over zijn in de eerste booster. Hierna doe je hetzelfde met de tweede boosters, echter wordt deze rechts doorgegeven. De derde boosters wordt weer links doorgegeven en de laatste booster gaat rechtsom. Op deze manier heb je nu 48 kaarten waarmee je een deck gaat samenstellen. Met dit deck ga je het opnemen tegen andere deelnemers aan tafel die ook een deck hebben samengesteld tijdens de draft.
Inkwell Cards:
Heb je niet genoeg kaarten om met twee kleuren 30 kaarten te krijgen, geen paniek. Alle spelers hebben namelijk een mogelijkheid om “Inkwell Cards” aan hun deck toe te voegen. Dit zijn kaarten die niet als een kleur tellen en je mag er zoveel van hebben als je wilt. Deze kaart heeft een kost van 2 ink voor een Character met 0 aanval en 1 verdediging en die mag questen voor 1 lore counter, maar het belangrijkste van deze kaart is dat je hem in je inkwel mag stoppen.

Draft Regels:
– minimaal 30 kaarten.
– maximaal 2 kleuren maar je mag zoveel van dezelfde kaart spelen als je hebt gedraft.
– Alle spelers kunnen speciale “Inkwell Cards” toevoegen aan hun deck.
– Wees op tijd. Bij drafts is later aansluiten niet mogelijk.
– Het is niet toegestaan om eigen boosters mee te nemen.

Op deze manier proberen we het draftspel uitdagender te maken voor de speler, tegelijkertijd maken we het ook eenvoudiger voor nieuwe spelers om een deck te vormen.

Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€36
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Titan Games
Telefoon:
06-25093999
E-mail:
nick@titangames.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Titan Games
Kruisstraat 3
Boxtel, Noord-Brabant 5281 AW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-25093999
Bekijk de site van Locatie
Titan Games
Openingstijden